Wij begeleiden vooruitstrevende law firms bij essentiële onderdelen van business development 

Analyse  

Op basis van de behoeften in de markt naar juridische diensten, de USP’s van het kantoor en inhouse specialismen en kwaliteiten begeleiden wij u bij het opstellen van een heldere doelgroepanalyse en een krachtige positionering van het kantoor in de markt. 

SEO

Online platforms

LinkedIn 

SEA 

Twitter

Facebook

Strategie & distributie 

Waarover gaat u communiceren met de klant? Wie is verantwoordelijk voor marketing en acquisitie? Hoe meet u resultaten om te zien of de strategie rendabel is? Gebaseerd op het profiel van de ideale klant bekijken we welke beschikbare middelen en skills het kantoor kan inzetten om die klant te bereiken. Wij leren u hoe u de klant op de hoogte brengt van relevante informatie en hoe u ervoor zorgt dat die bekend wordt met uw diensten.

Kwaliteitscontent

Wij verbeteren de kwaliteit van de content door meer doelgroepgericht te schrijven en teksten veel toegankelijker te maken - van taalgebruik tot en met de opmaak ervan. We reiken effectieve copywriting-technieken aan, die maken dat artikelen langer gelezen worden en tot een hogere conversie leiden van bezoeker naar klant. Met interactieve workshops leren wij advocaat-partners en medewerkers om in de huid te kruipen van nieuwe en bestaande klanten dat resulteert in effectievere content marketing.  

Publicaties 

Nieuwsbrieven

Persberichten​

Redigeren

Websites

Landingspagina's 

Profielteksten

      SEO 

Links

Google 

Zoekwoordanalyse 

Vindbaarheid 

Search Engine Optimization

Kwaliteit en Search Engine Optimization (SEO) grotendeels overlappend. Artikelen die scoren bij de doelgroep omdat ze relevant/ diepgravend / toegankelijk zijn, krijgen als vanzelf een hoge ranking in de zoekresultaten. Want deze artikelen worden langer gelezen, meer gedeeld en verdienen daarom sneller externe links. Maar voor succes is het wel noodzakelijk zoekwoordanalyse te verrichten en relevante zoekwoorden op de juiste manier te gebruiken in artikelen. Wij geven je de tools om slimmer zoekwoorden te kiezen die de doelgroep gebruikt. 

Website 

Speciale aandacht besteden we aan uw website. We verbeteren de teksten op uw website, de profielen van uw medewerkers en de structuur van uw blog. Waar het kan thematiseren we uw content, voor betere navigeerbaarheid en vindbaarheid in Google. 

Design 

Wordpress

Webteksten 

Bouw website

CRM

E-mail marketing

Conversie

User Experience 

Sales  

Ontwikkeling contracttools

Conversie van leads naar business

Wanneer u via marketing of direct sales in contact bent met een potentiële klant, leren wij u hoe u die klant tot een echte klant kunt maken met technieken die dichtbij uw professie blijven. We helpen mogelijke barrières te slechten door de weerstand die er bestaat tegen het doen van acquisitie te  doorbreken. Het gevoel opdringerig te zijn, gezien te worden als een platte verkoper of het alleen maar uit eigenbelang te doen, is funest in een acquisitietraject en is te overwinnen door een aantal inzichten te veranderen. Daarnaast laten we zien wat u wat u kunt doen om relaties te onderhouden en klanten te laten terugkeren. Het belang van retentie wordt nog wel eens onderschat.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? 

We vinden het altijd leuk om mee te denken. Bel ons op 085 - 3033725 of mail naar info@legaldutch.nl